Levitt Bernstein Associates - News

News Articles

NightSky Talks at Levitt Bernstein


As part of Open City Green Sky Thinking Week, Levitt Bernstein are holding an evening of lightning talks by key note speakers from academia, planning construction, consulting and development; focusing on seminal changes in the approach to sustainability from the past and how these could influence our future thinking.
Read More


Green Light for next stage of Devonshire Park Redevelopment Plans


The next stage of plans for the redevelopment of Devonshire Park, which will firmly establish Eastbourne as a cultural destination, have been approved by Eastbourne Borough Council in a landmark moment in the history of the town.
Read More


Easi-guide to Affordable Housing


Who safeguards quality now?
Read More


Civic Trust Award Commendation for Aylesbury South West Corner


The Aylesbury Estate South West Corner has won a a Civic Trust Award Commendation
Read More


Vivo & So Stepney win London Planning Award


We are pleased to announce that our Ocean Estate (Vivo & So Stepney) project has won the award for the Best New Place to Live at the London Planning Awards, hosted by Boris Johnson.
Read More


Phoenix Housing Association Secure Planning for Hazelhurst Court Extra Care Development, Lewisham by Levitt Bernstein


Following an initial competition bid Levitt Bernstein together with Phoenix Housing Association has secured planning permission for a new 60 flat Extra Care development in Lewisham.
Read More


Planning Permission for Next Stage of Walthamstow Regeneration


Working with East Thames, Levitt Bernstein have secured planning permission for a mixed tenure affordable housing-led scheme, on Sutherland Road, Walthamstow. The scheme will provide 59 dwellings in 4 separate buildings, associated parking, shared amenity play space and a health centre. The aesthetic of the new scheme alludes to the nearby industrial roofscape, with clean lines, steady modulation of the building heights from 2 to 5 stories, brick and metal cladding and a ‘ripple effect’ created by the placement of balcony balustrades.
Read More